Inkoppers – 16 oktober 2020

Helaas is de competitie voor de amateurclubs (boven de 18 jaar) alweer stilgelegd.
Ook bij FC Hoensbroek, de club van onze gast deze aflevering, zit alles op slot.
Peter Douma praat ons bij over het doorstromen van de jeugd bij de club, zijn eigen tijd als hoofdtrainer bij diverse clubs (waaronder een mooie tijd bij RK vv WDZ) en hij verteld ons of er in de toekomst wel of geen fusie zit aan te komen in Hoensbroek.
We zochten Roel Brouwers een jaar geleden op in het Parkstad Limburg Stadion, dé plek waar zijn voetbalcarrière van start ging en waar zijn loopbaan als actieve speler eindigde.
In dit portret vertelt Brouwers wie zijn lastigste tegenstander was, hoe het was om te voetballen voor 50.000 toeschouwers en waar de ROEEELLLL-song vandaan komt.
Bij RKSV Groene Ster praten Tom Dragstra en Ron Crombaghs ons bij de commissie: Sportiviteit en Respect.
Zeker ten tijden van corona is het belangrijk dat er regels nageleefd worden en dan is het juist belangrijk dat deze regels voor iedereen duidelijk zijn, dat is het doel van deze twee mannen bij Groene Ster.

Gerelateerde berichten

Smullen met Wim – Aflevering 46

Wim was weer op pad in Heerlen en bezocht de creatieve broedplek Carbon 6 waar hij onder anderen zijn muzikale

Inkoppers – 13 maart 2020

Passart-VKC heeft Frits Nöllgen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal met ingang van het seizoen 2020-2021. Frits is

Inkoppers – 22 februari 2019

Lachen, gieren, brullen (als een leeuw) aan de ‘Inkoppers-tafel’, want voetbalvereniging VV de Leeuw is te gast bij ons! Voorzitter Ger Brinkman