Inkoppers – 28 februari 2020

De belangen in het amateurvoetbal worden steeds groter.
Om (vrijwel) alles voor een club, speler of trainer in goede banen te leiden zijn er mensen zoals Andre Halmans.
Hij is spelersagent in het (hogere) amateurvoetbal in Parkstad en omstreken.
Wekelijks zit hij aan tafel om te bemiddelen, om clubloze spelers en trainer aan de bak te krijgen (óók bij BVO’s) en struint hij de velden af op zoek naar nieuw (jong) talent.
—–
Deze aflevering ook een portret van een “moelejaan” uit Landgraaf met een hart voor voetbalclub RKSV Sylvia; Dave Zafarin.
Hij scoorde bij iedere club waar hij speelde, gaf de doelman van FC Utrecht een tikje op de neus en was mede verantwoordelijk voor het winnen van de bekerfinale van Roda JC in 2000.
—–
Op 26 februari februari speelde het tweede elftal van RKSV Groene Ster een oefenduel tegen het eerste elftal van Haslou en won deze wedstrijd met 2-0.
Dat de ploeg van Ali Sabri goed kan voetballen is niets nieuws, het elftal speelt in de hoogste competitie voor tweede elftallen en werkt nauw samen met het eerste elftal.
Er lopen een aantal toppers rond die hun hele voetballeven bij Groene Ster spelen, Cliff Pötgens vertelt ons waarom hij zo graag bij de club blijft en wat zijn ambities zijn.
 
𝙃𝙚𝙚𝙛𝙩 𝙪 𝙩𝙞𝙥𝙨 𝙤𝙛 𝙤𝙥𝙢𝙚𝙧𝙠𝙞𝙣𝙜𝙚𝙣 𝙢𝙖𝙞𝙡 𝙙𝙖𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙧: 𝙞𝙣𝙠𝙤𝙥𝙥𝙚𝙧𝙨@𝙧𝙩𝙫𝙥𝙖𝙧𝙠𝙨𝙩𝙖𝙙.𝙣𝙡 𝙤𝙛 𝙡𝙖𝙖𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙧𝙞𝙘𝙝𝙩𝙟𝙚 𝙖𝙘𝙝𝙩𝙚𝙧 𝙤𝙥 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙁𝙖𝙘𝙚𝙗𝙤𝙤𝙠 𝙥𝙖𝙜𝙞𝙣𝙖!

Gerelateerde berichten

Deswijzen@Parkstad #46 – Cultura Nova

Cultuur staat hoog in het vaandel in Heerlen. Dat blijkt maar weer uit het succes van Cultura Nova.

Inkoppers – 27 september 2019

Een nieuw gezicht voor de groep van het eerste elftal van Laura Hopel Combinatie – LHC: Pascal Stofberg. Aan tafel