Inkoppers – 7 februari 2020

Vandaag hebben wij een onwijs fanatieke voetballiefhebber aan tafel.
Momenteel is hij assistent van Maurice Verbunt bij RKSV Groene Ster en voorheen was hij onder meer te zien op de velden van Rkvv Haanrade, we hebben het natuurlijk over Armand Mingelers.
Alles over zijn ambities, een life-changing moment in zijn carrière en over zijn voetbalfamilie vertelt hij bij Mario Eleveld aan tafel.
—–
Deze week een portret van een klasbak die furore maakte in het Tivoli stadion van Alemannia Aachen maar ook de KNVB beker won met Roda JC.
Zijn harde werklust en gretigheid maakte hem tot een topper in onder meer de 2e Bundesliga.
Ondanks alle roem en eer is hij altijd heel bescheiden gebleven en dat straalt hij momenteel ook uit op de velden van VV de Leeuw uit Brunssum.
Deze aflevering een mooi portret van Henri Heeren.
—–
Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten.
Bij RKSV Groene Ster loopt er echter iemand rond die vrijwel iedere vierkante centimeter van het complex op zijn duim kent en voor de club een flexibele multitasker is, zijn naam is Sjef Odekerken.

𝙃𝙚𝙚𝙛𝙩 𝙪 𝙩𝙞𝙥𝙨 𝙤𝙛 𝙤𝙥𝙢𝙚𝙧𝙠𝙞𝙣𝙜𝙚𝙣 𝙢𝙖𝙞𝙡 𝙙𝙖𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙧: 𝙞𝙣𝙠𝙤𝙥𝙥𝙚𝙧𝙨@𝙧𝙩𝙫𝙥𝙖𝙧𝙠𝙨𝙩𝙖𝙙.𝙣𝙡 𝙤𝙛 𝙡𝙖𝙖𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙧𝙞𝙘𝙝𝙩𝙟𝙚 𝙖𝙘𝙝𝙩𝙚𝙧 𝙤𝙥 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙁𝙖𝙘𝙚𝙗𝙤𝙤𝙠 𝙥𝙖𝙜𝙞𝙣𝙖!


Gerelateerde berichten

Smullen met Wim – Aflevering 106

Alweer zo’n aflevering waarbij Wim Frijns een tegeltje zou moeten krijgen vanwege zijn gevleugelde uitspraken. Wij hebben Wim in ieder geval alvast

Smullen met Wim – Aflevering 123

Afgelopen weekend stond Wim het verkeer de regelen bij een enorme stoet in- en rondom het Parkstad Limburg Stadion! Supporters van Roda JC