Radio Corona: samen door de crisis!

Radio Corona: samen door de crisis!

De hele wereld beleeft momenteel een moeilijke periode vanwege het coronavirus. Toch ontstaan overal in het land positieve initiatieven om elkaar te helpen: RTV Parkstad en ziekenhuis Zuyderland in Heerlen dragen ook hun steentje bij! Vanaf vrijdag 20 maart hoor je elke werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur Radio Corona op RTV Parkstad.

Duncan Vrösch en Mick Hummel staan op radio en televisie in dienst van jou en steunen je in deze tijd: heb je een vraag, een verhaal, een oproep, wil je de groeten doen of een plaat aanvragen die je heel graag wil horen: laat het ons weten via de Parkstad Whatsapp (06-83454300) en Duncan en Mick helpen je ermee!

‘Radio Corona, samen door de crisis.’ Elke werkdag van 14:00 tot 16:00 op RTV Parkstad, radio (89.2 FM) en televisie (Ziggo kanaal 40).


Gerelateerde berichten

Parkstad in actie voor de voedselbank

Op donderdag 6 december maken RTV Parkstad en L1 een gezamenlijke radio-uitzending om geld en voedselpakketten in te zamelen voor

PETITIE PARKEERKOSTEN ZUYDERLAND

De gemeente Sittard-Geleen heeft besloten om de tarieven van de parkeergarage bij Zuyderland in Geleen te verhogen. De parkeertarieven komen

Sinds 1 mei nieuwe Ziggo kanalen voor RTV Parkstad

Vanaf 1 mei zijn onze radio- en televisiekanalen via de digitale boxen van Ziggo verhuisd. Dit houdt het volgende in: