Dit jaar geen uitzending carnavalsoptocht Hoensbroek op RTV Parkstad

Dit jaar geen uitzending carnavalsoptocht Hoensbroek op RTV Parkstad

Al meer dan 10 jaar heeft RTV Parkstad de opname en uitzending van de carnavalsoptocht van Hoensbroek verzorgd. Daarbij werd altijd een groot deel gesponsord door RTV Parkstad en het grootste deel wordt betaalbaar gesteld door de gemeente Heerlen in de vorm van subsidie.
Vorig jaar heeft RTV Parkstad aangegeven vanaf 2018 niet langer als sponsor op te zullen treden. De reden hiervan was dat er geen enkele tegenprestatie was voor het bedrag dat RTV Parkstad jaarlijks sponsorde.

RTV Parkstad heeft zich weliswaar bereid verklaard om het bedrag voor opname en uitzending in 2018 dusdanig aan te passen, dat er slechts een zeer gering bedrag (EUR 250,-) met eigen middelen betaald zou moeten worden door het Optochtcomite/CCH/SHC. Met andere woorden: RTV Parkstad heeft zich wederom bereid verklaard om alsnog een groot deel te sponsoren, doch dit bleek spijtig genoeg niet voldoende te zijn om ook dit jaar weer de optocht uit te zenden op  RTV Parkstad.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het Optochtcomite Hoensbroek of het CCH.


Gerelateerde berichten

PETITIE PARKEERKOSTEN ZUYDERLAND

De gemeente Sittard-Geleen heeft besloten om de tarieven van de parkeergarage bij Zuyderland in Geleen te verhogen. De parkeertarieven komen

L1 en lokale omroepen slaan handen ineen voor voedselbanken

Donderdag 21 december komt L1 bij ons langs voor een gemeenschappelijke uitzending op L1 en RTV Parkstad tussen 13:00 en

Sinds 1 mei nieuwe Ziggo kanalen voor RTV Parkstad

Vanaf 1 mei zijn onze radio- en televisiekanalen via de digitale boxen van Ziggo verhuisd. Dit houdt het volgende in: