Inkoppers – 28 februari 2020

De belangen in het amateurvoetbal worden steeds groter.
Om (vrijwel) alles voor een club, speler of trainer in goede banen te leiden zijn er mensen zoals Andre Halmans.
Hij is spelersagent in het (hogere) amateurvoetbal in Parkstad en omstreken.
Wekelijks zit hij aan tafel om te bemiddelen, om clubloze spelers en trainer aan de bak te krijgen (Γ³Γ³k bij BVO’s) en struint hij de velden af op zoek naar nieuw (jong) talent.
—–
Deze aflevering ook een portret van een “moelejaan” uit Landgraaf met een hart voor voetbalclub RKSV Sylvia; Dave Zafarin.
Hij scoorde bij iedere club waar hij speelde, gaf de doelman van FC Utrecht een tikje op de neus en was mede verantwoordelijk voor het winnen van de bekerfinale van Roda JC in 2000.
—–
Op 26 februari februari speelde het tweede elftal van RKSV Groene Ster een oefenduel tegen het eerste elftal van Haslou en won deze wedstrijd met 2-0.
Dat de ploeg van Ali Sabri goed kan voetballen is niets nieuws, het elftal speelt in de hoogste competitie voor tweede elftallen en werkt nauw samen met het eerste elftal.
Er lopen een aantal toppers rond die hun hele voetballeven bij Groene Ster spelen, Cliff PΓΆtgens vertelt ons waarom hij zo graag bij de club blijft en wat zijn ambities zijn.
Β 
π™ƒπ™šπ™šπ™›π™© π™ͺ π™©π™žπ™₯𝙨 𝙀𝙛 𝙀π™₯π™’π™šπ™§π™ π™žπ™£π™œπ™šπ™£ π™’π™–π™žπ™‘ 𝙙𝙖𝙣 𝙣𝙖𝙖𝙧: π™žπ™£π™ π™€π™₯π™₯π™šπ™§π™¨@𝙧𝙩𝙫π™₯𝙖𝙧𝙠𝙨𝙩𝙖𝙙.𝙣𝙑 𝙀𝙛 𝙑𝙖𝙖𝙩 π™šπ™šπ™£ π™—π™šπ™§π™žπ™˜π™π™©π™Ÿπ™š π™–π™˜π™π™©π™šπ™§ 𝙀π™₯ π™€π™£π™―π™š π™π™–π™˜π™šπ™—π™€π™€π™  π™₯π™–π™œπ™žπ™£π™–!

Gerelateerde berichten

Kim en Eric in de wereld van Crypto!

Kim en Eric duiken in interessante onderwerpen die ze op een luchtige manier voor een breed publiek toegankelijker willen maken.

[email protected] #1 – Kermis Bocholtz

De allereerste aflevering van [email protected] Erwin bezocht de kermis in Bocholtz.

Smullen met Wim – Aflevering 103

Kerst in Parkstad is niet voor iedereen zoals het hoort. Sommige mensen zijn eenzaam rond de feestdagen en anderen hebben