L1 en lokale omroepen slaan handen ineen voor voedselbanken

L1 en lokale omroepen slaan handen ineen voor voedselbanken

Donderdag 21 december komt L1 bij ons langs voor een gemeenschappelijke uitzending op L1 en RTV Parkstad tussen 13:00 en 16:00. Samen voor de voedselbank! Meer informatie lees je in onderstaand persbericht:

L1 gaat een bijzondere samenwerking aan met een aantal lokale omroepen om samen een radioprogramma te maken. 

In het kader van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’ werkt de regionale omroep samen met Omroep 3ML (gemeenten Leudal en Maasgouw)/RTV Roermond, Omroep Venray, Omroep P&M (gemeente Peel en Maas), Omroep Venlo en RTV Parkstad. 

Stefan Collaris en Sjoerd Duijkaerts maken samen met de dj’s van de lokale omroep een radioprogramma. Iedere dag vanuit de studio van een andere lokale zender. 

Tussen 13.00 en 16.00 uur wordt er op ludieke wijze samengewerkt aan een programma dat zoveel mogelijk Limburgers aanspoort om producten in te zamelen voor de voedselbank. Er zijn live gasten, spelletjes en straatinterviews. Vrijdag 15 december is de aftrap. 

Donderdag 21 december wordt de actie afgesloten. Benieuwd hoe het klinkt? Stem af op 95.3 en 100.3FM of luister naar een van de lokale omroepen.

Waar zijn Stefan en Sjoerd te vinden?
Vrijdag 15-12 Omroep 3ML/RTV Roermond (terugluisteren)
Maandag 18-12 Omroep Venray (terugluisteren)

Dinsdag 19-12 Omroep P&M (terugluisteren)
Woensdag 20-12 Omroep Venlo
Donderdag 21-12 RTV Parkstad


Gerelateerde berichten

Parkstad in actie voor de voedselbank

Op donderdag 6 december maken RTV Parkstad en L1 een gezamenlijke radio-uitzending om geld en voedselpakketten in te zamelen voor

Radio Corona: samen door de crisis!

De hele wereld beleeft momenteel een moeilijke periode vanwege het coronavirus. Toch ontstaan overal in het land positieve initiatieven om

Sinds 1 mei nieuwe Ziggo kanalen voor RTV Parkstad

Vanaf 1 mei zijn onze radio- en televisiekanalen via de digitale boxen van Ziggo verhuisd. Dit houdt het volgende in: