Heren van de Weekendclub stappen in de politiek.

 

De heren van het vrijdagavondprogramma “de Weekendclub” stappen in de politiek: “Voor méér weekend!”

“We hebben besloten om na de petitie tegen hogere parkeerkosten bij ziekenhuizen onze carrière een andere wending te geven en richten samen een eigen politieke partij op.”

Dat heeft Duncan Vrösch gisteravond verklaard op een persconferentie. Bij eerdere interviews wilden Mick Hummel en Colin Vos niks kwijt over dit nieuws, maar nu sprak Stijn Iding van de Weekendclubredactie per ongeluk zijn mond voorbij na een avondje stappen bij café Brakke in Heerlen. Hun streven is eenvoudig: Parkstad en omgeving leuker maken. En dit wil de partij bereiken door de maandag bij het weekend te trekken. Hiermee zou het weekend (alleen in de regio Parkstad) voortaan dus 3 dagen duren in plaats van 2.

Ze trekken naar de kiezer met deze slogan: Meer weekend!

Partijcongres

Het startschot van de campagne is daarmee gegeven. Iedere vrijdagavond tussen 6 & 8 zullen de heren Campagne voeren via de regionale zender RTV Parkstad. Verder organiseren lijsttrekkers Mick en Colin een heus partijcongres vanavond in Heerlen. Entree is gratis en luisteraars zijn van harte uitgenodigd.

Gesprekken lopen

Buiten Mick, Duncan, Colin en Stijn zullen ook andere bekende namen te vinden zijn op de Lijst Weekendclub. Gesprekken zijn volop gaande met onder andere Takkie van Demi-sec, Miss Patty Pam-Pam, Lex Nelissen, Henk Hover, Henk van Baren, en vele anderen.

Timing

Dat er net provinciale staten verkiezingen zijn geweest, en er binnenkort geen nieuwe verkiezingen op de planning staan is volgens Mick en Colin geen probleem.

“Gewoon lekker lang campagne voeren, dan komt het vanzelf wel een keer goed.”


Gerelateerde berichten

Parkstad in actie voor de voedselbank

Op donderdag 6 december maken RTV Parkstad en L1 een gezamenlijke radio-uitzending om geld en voedselpakketten in te zamelen voor

PETITIE PARKEERKOSTEN ZUYDERLAND

De gemeente Sittard-Geleen heeft besloten om de tarieven van de parkeergarage bij Zuyderland in Geleen te verhogen. De parkeertarieven komen

L1 en lokale omroepen slaan handen ineen voor voedselbanken

Donderdag 21 december komt L1 bij ons langs voor een gemeenschappelijke uitzending op L1 en RTV Parkstad tussen 13:00 en