Luister live

Afscheidswedstrijd voor Randy van Haren op 23 augustus bij BSV Limburgia

23 augustus 2024

Op vrijdag 23 augustus wordt er een speciale afscheidswedstrijd georganiseerd voor Randy van Haren, die door een langdurige blessure noodgedwongen een einde moet maken aan zijn voetbalcarrière. De avond zal in het teken staan van Randy’s indrukwekkende voetbalverleden. Vrienden en oud-teamgenoten zullen samen een team vormen dat het opneemt tegen het eerste elftal.

Naast de wedstrijd wordt de avond afgesloten met een feestelijke bijeenkomst in de kantine, waar een DJ zal optreden en John Heesakkers voor het eerst dit seizoen de feeststemming zal verhogen. Verder zal ook Velocitas 1897 uit Groningen aanwezig zijn, omdat ze dat weekend hun trainingskamp starten.

Hoewel het een afscheid van het veld is voor Randy, zal hij betrokken blijven bij de vereniging, wat zijn band met de club onderstreept. Iedereen wordt uitgenodigd om op 23 augustus samen met Randy zijn afscheid als actief speler te vieren.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram