Luister live

Bunkerpop wordt 41 jaar

25 augustus 2024
Bunkerpop is al 41 jaar hét festival voor liefhebbers van stevige underground muziek. Verwacht hier geen standaard popbands of tribute acts, maar wel harde riffs, diepe ritmes en rauwe vocalen. Begin september kom je naar Landgraaf voor alternatieve metal en donkere stonerrock, waar de passie van de artiesten vanaf spat. Het festival heeft een relaxte sfeer, betaalbaar bier en een gastvrije, simpele opzet. Bunkerpop blijft trouw aan zijn roots en houdt de prijzen laag, ondanks de stijgende kosten. Het is daarom belangrijk dat zowel trouwe bezoekers als nieuwe liefhebbers van rock, hardcore, punk en metal dit bijzondere festival ontdekken.

Foto: Oefenbunker

De 41e editie van Bunkerpop biedt een mix van verschillende metal-subgenres. Van rauwe punk uit de regio en Franse progrock van LizZard tot postpunk van Hoofs en triprock van Habitants, er is voor ieder wat wils. Het festival vindt plaats op het voormalige schoolplein van de Oefenbunker, waar de sfeer van ‘School’s Out’ altijd voelbaar is. Dit evenement is mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers en de steun van subsidiegevers.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2024 ben je welkom aan de Heerlenseweg 162 in Landgraaf, op 15/20 minuten lopen van station Landgraaf of Heerlen-Centrum, en makkelijk bereikbaar met de auto. Na twee dagen vol muziek verlaat je het festivalterrein zonder spijt, maar met een tevreden gevoel.

Meer info is te vinden op: www.oefenbunker.com

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram