Luister live

5e jubileum editie 90s Forever Outdoor, volgend jaar terug als Forever Festival

12 juli 2023

Dat Megaland in Landgraaf uitgegroeid is tot een van de bekendste festivalterrein hoeven we haast niet te vermelden. Ook het 5e jubileum editie van 90's Forever Outdoor vond hier afgelopen weekend (zaterdag 8 juli) plaats. De organisatie heeft een uitgekiend programma bedacht, waar jong en oud, – voor elk wat wils, – op een van de vijf uiteenlopende podiums aan hun trekken kwamen. Vanaf volgend jaar gaat het festival echter anders heten. Zelf laat de organisatie het volgende weten.

''Allereerst aan alle bezoekers: dankjewel voor het vertrouwen. Jullie zijn toppers, Wow!  Wat een afsluiter van de 5e jubileum editie 90s Forever Outdoor! Beter konden we het ons niet wensen. Dank aan alle bezoekers, medewerkers, leveranciers en partners. Going out with a bang is hier zeker van toepassing! Want, zoals aangekondigd, vanaf volgend jaar gaan wij verder onder de naam Forever Festival. Wij pakken gelijk door met een duidelijke toekomstvisie waarin we jullie nog vele jaren kunnen laten genieten van een muzikale reis door al die decennia waarin iedereen de mooie herinneringen nog eens kan beleven.

Voor de duidelijkheid naar al onze 90s Forever fans die de afgelopen 15 jaar massaal onze indoor en outdoor edities hebben bezocht. Het concept en de opzet zullen niet veranderden. De 3 vaste podia die afgelopen jaren het fundament zijn geweest zullen blijven: De 90s Forever stage, de Goud & Fout stage (powered by Q Music Limburg) en de Retro & Rave zone (Hosted by Potato). Maar ooit komt een moment dat we allemaal een jaartje ouder worden en zijn de 90s kids, wat nu de 70s en 80s kids zijn. Met Forever festival zijn we daarop voorbereid en kunnen we snel schakelen voor naar bijvoorbeeld zero’s (2000-2009) of de ten’s (2010-2019) maar wellicht ook way back terug in de tijd naar de nostalgische disco uit de eighties (80s).

Wij gaan de komende jaren verder bouwen aan Forever festival en hopen jullie graag weer te zien.''

Voor het programma Festival Zomer zijn we ook bezoek geweest op deze geweldige editie. Vanaf komende Zaterdag kun je het item terugvinden op onze socials en onze website. Benieuwd naar de andere festivals waar we op bezoek zijn geweest? Klik dan op deze link.

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram