Luister live

Aanhouding na vernieling van auto’s op Tempsplein in Heerlen

29 december 2023

De politie heeft een 27-jarige man gearresteerd in verband met het lek prikken van banden van maar liefst achttien auto’s op en rond het Tempsplein in Heerlen.

Het incident vond plaats in de nacht van woensdag op donderdag, rond één uur ’s nachts, toen de verdachte toesloeg op het Tempsplein en aangrenzende straten. De man gebruikte naar verluidt een mes om één of twee banden van verschillende auto’s te doorboren. Opvallend is dat de auto’s zonder duidelijk patroon en vrij willekeurig werden gekozen.

De schade werd direct gemeld in de buurtapp en gedeeld met de politie op donderdagochtend. Dezelfde nacht wist de politie de vermoedelijke dader, een 27-jarige man, aan te houden. Het vermoeden is dat de politie de verdachte heeft opgespoord aan de hand van camerabeelden. Er wordt nog gezocht naar aanvullende beelden uit de buurt om het onderzoek te completeren.

De gearresteerde man zit momenteel in hechtenis en zal worden verhoord. De politie roept getuigen op zich te melden als ze informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek.

Via: 045Online

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram