Luister live

Bedankje voor Vrienden van Heerlen schoon

7 december 2023

Wethouder Marco Peters (Beheer en Onderhoud) heeft het jaarlijkse bedankje voor de Vrienden van Heerlen Schoon uitgereikt aan een aantal vrijwilligers van dit initiatief. In de wijk Nieuw Husken gaan zij elke maand op pad om zwerfafval op te ruimen en bloembakken te verzorgen. Ook alle andere vrijwilligers ontvangen het presentje voor hun inzet het afgelopen jaar.

Blijk van dank

“In een schone stad is het fijner om te wonen, werken en leven. HonderdenVrienden van Heerlen Schoon dragen daar ieder jaar opnieuw hun steentje aan bij. Betrokken mensen maken Heerlen beter en die inzet waardeer ik enorm. Dit cadeautje is een kleine blijk van dank voor het afgelopen jaar,” licht Marco Peters toe.

Alleen of in een team

Vrienden en Helden van Heerlen Schoon maken alleen of in een team een straat of wijk schoon door het opruimen van zwerfafval. Helden van Heerlen Schoon zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar, Vrienden van Heerlen Schoon zijn allemaal ouder dan 12 jaar. Beide groepen bepalen zelf hoe vaak zij schoonmaken of dat het een eenmalige actie betreft. De gemeente Heerlen zorgt ervoor dat de vrijwilligers de juiste spullen krijgen om hun werk te kunnen doen.

Iedereen kan Vriend of Held van Heerlen Schoon  worden, of een eenmalige schoonmaakactie organiseren. Interesse? Aanmelden kan via Schoonmaakactie (heerlen.nl).

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram