Luister live

Bekkerveld Festival 2023: Een Weekend vol Muziek, Dans en Gezelligheid!

18 augustus 2023

Dit jaar vindt het festival plaats van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september, een week na het einde van de zomervakantie. In de vertrouwde setting van de multifunctionele accommodatie A Gene Bek in Bekkerveld, zullen drie dagen lang muziek, dans en gezelligheid de hoofdrol spelen.

Op vrijdag 1 september begint het feest om 16.00 uur met een levendige netwerkborrel. Deze borrel biedt een uitgelezen kans voor bezoekers om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen. De avond komt in een stroomversnelling door een optreden van Wir Sind Spitze! Daarna zullen ook John Tana en De Weekendclub het podium betreden. Voor de dansliefhebbers is er een Silent Disco van Doofpot in de buitenarea, waar je kunt bewegen op de beats van jouw favoriete hits via verschillende kanalen.

Op zaterdag 2 september wordt het feest voortgezet met de format: Q-Music's The Party – FOUT! Terug van weggeweest na het succes van vorig jaar. Ook op deze avond staat de buitenarea garant voor dansplezier met de Silent Disco van Doofpot.

Zondag 3 september staat bekend als de traditionele familiedag, waarbij ontmoetingen en feestvreugde centraal staan. Het programma begint om 14.00 uur met het wijkfeest, dat na het succes van verleden jaar een vervolg krijgt, met wijkranden Aarveld / Bekkerveld en Douve Weien / Caumerveld. In samenwerking met deze wijkranden word er een gratis BBQ aangeboden, waaraan iedereen kan deelnemen en gezellig kan mee-eten. Voor de jongsten zijn er diverse kinderactiviteiten.

Vanaf 16.00 uur neemt de muziek het voortouw met live optredens van VAUD!, Danny Pouwels en Frans Theunnisz die ondersteund word door dj Wim Frijns. De entree op zondag is gratis. Voor het volledige programma en meer informatie, bezoek de officiële website van het Bekkerveld Festival.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram