Luister live

Bibliotheek Kerkrade organiseert kerstactie: 'Een nieuw jaar, een nieuw verhaal'

13 december 2023

Ter voorbereiding op het nieuwe jaar lanceert Bibliotheek Kerkrade e.o. de kerstactie 'Een nieuw jaar, een nieuw verhaal'. Inwoners van Kerkrade, Brunssum, Voerendaal en Simpelveld worden uitgenodigd om een eigen boek door te geven aan een ander. Na kerst kunnen geĂ¯nteresseerden gratis een feestelijk ingepakt boek ophalen bij de bibliotheek.

De Bibliotheek benadrukt het geloof in de kracht van verhalen en het belang van delen, vooral in tijden waarin verbondenheid en inspiratie cruciaal zijn. Een woordvoerder legt uit dat de bibliotheek niet alleen een plek is om te lezen voor plezier, maar ook steeds meer een ontmoetingsplaats wordt.

Inleveren van boeken is mogelijk tot en met woensdag 20 december bij verschillende bibliotheekvestigingen, waaronder HuB, Eygelshoven, Brunssum, Voerendaal, Simpelveld en Bocholtz. Bij deze locaties liggen kaartjes waarop persoonlijke wensen of groeten voor de nieuwe eigenaar van het boek kunnen worden geschreven. Medewerkers van de bibliotheek zorgen voor het feestelijk inpakken van de boeken. Het ophalen van een boek kan plaatsvinden tussen 27 december en 7 januari.

Voor het inleveren geldt de voorwaarde dat de boeken in goede conditie moeten zijn, dat wil zeggen heel en schoon. Per persoon mogen maximaal twee boeken worden ingeleverd.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
â“’ RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram