Luister live

Carnavalsvereniging Woeësj-Joepe organiseert traditionele Volkszietsong in Simpelveld

4 januari 2024

Op zaterdag 27 januari staat het partycentrum Oud Zumpelveld in Simpelveld in het teken van de jaarlijkse Volkszietsong, georganiseerd door carnavalsvereniging Woeësj-joepe. Het evenement, dat bekendstaat om zijn nadruk op lokale tradities en optredens van gemeenschapsleden, belooft een avond vol vermaak te worden.

De kaartverkoop voor deze zittingsavond is recent van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij friture Oranjeplein en bij Oud Zumpelveld. De aanvang van de Volkszietsong is gepland om 20.11 uur, waarbij de lokale gemeenschap samenkomt om te genieten van diverse optredens en traditionele festiviteiten.

Het evenement benadrukt de betrokkenheid van de lokale bevolking en biedt een podium voor talenten uit gemeente Simpelveld om hun kunsten te vertonen. De Volkszietsong is een belangrijk onderdeel van de carnavalsviering in de regio, waarbij de gemeenschap samenkomt om het feest van het zotten op traditionele wijze te vieren.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram