Luister live

Chauffeurs gezocht! Da(ag-je uit

8 mei 2024

Da(a)g-je Uit is een jaarlijkse tocht voor mensen van 70 jaar en ouder uit Heerlen en Hoensbroek. Zij worden getrakteerd op een mooie autorit door prachtige landschappen in het Euregionale Zuid-Limburg.

Door het grote aantal inschrijvingen heeft de organisatie te weinig chauffeurs. Mensen die vrijwillig een dag vrij roosteren om een aantal senioren een prachtige dag te bezorgen. Chauffeurs kunnen zich via de site daagjeuitheerlen.nl aanmelden.

U ontvangt vervolgens alle benodigde informatie. De chauffeur ontvangt van ons geen vergoeding, maar wel een lunchpakket en een gratis diner bij Van der Valk Heerlen. En van de gasten heel veel dankbaarheid!

Van de chauffeur wordt verwacht dat hij of zij vooraf contact opneemt met de gasten. Dit is bedoeld om alvast kennis te maken. U ontvangt de namen en gegevens van uw gasten via het secretariaat.

Chauffeurs geven aan of ze twee of meer zitplaatsen hebben voor gasten en of de auto tweedeurs of vierdeurs is. Overigens mag men er ook voor kiezen om de eigen partner mee te nemen (plus twee gasten). De partner dient dan wel het inschrijfgeld van € 15,00 te betalen voor het lunchpakket en het diner.

Tocht

De organisatie van Da(a)g-je Uit bestaat volledig uit vrijwilligers, die ondersteund worden door een groot aantal sponsoren en sympathisanten. De tocht wordt belangeloos begeleid door de GGD, artsen, leraren en leerlingen van Arcus Zorgacademie, motards en een geestelijke.

Ons bezoek tijdens een voorgaande editie
RTV Parkstad heeft vorig jaar verslag gemaakt van dit initiatief.

https://www.youtube.com/watch?v=3MMWXr3rnoc

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram