Luister live

Derde editie Zomer maan fest op Heerlense Maanplein

28 augustus 2023

De derde editie van het Zomer Maan Fest, een project van José Bouwels en Aline Ploeg, staat voor de deur. Het Maanplein in Heerlen zal op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september opnieuw het podium zijn voor dit kosteloos toegankelijke evenement.

„Gedachte achter het kleinschalig vegan foodfestival is het om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met plantaardig eten”, aldus de initiatiefneemsters. Het festival draait om plantaardig voedsel gemaakt door verschillende ondernemers uit Heerlen en omgeving. Ook kunnen we weer een volle muziekprogramma verwachten met namen zoals de Hoos, Damïen van Elburg, Somethin’ Fresh, Company4U, Violet’s Tale, de Stralende Sterren en The Rolling Beatles.

Dat het ondertussen al de 3e editie is, is niet zo vreemd. Tijdens de vorige 2 edities stond het maankwartier vol met mensen die genieten van het intieme feest en de culinaire gerechten. Samen met Wim hebben we voor het programma Smullen met Wim de eerste editie mogen bezoeken.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram