Luister live

Dit jaar speelt Floor Bosman als Tamara met een wereldpremière in de Medammecour

24 januari 2024

Via: 045online

In de Medammecour mag en kan alles en is daarom verrassend en grappig, snel en onvoorspelbaar, actueel en nostalgisch, brutaal en lief, spitsvondig en cabaretesk. Ook de medammecour in 2024 is synoniem aan het theatrale van de Limburgse levensstijl en de schalkse knipoog naar het dagelijks bestaan. Medammecour on Tour 2024 kan allen nog op 30 & 31 januari en 1 februari in Theater Heerlen worden bijgewoond. Alle andere voorstellingen in Limburg zijn al uitverkocht.

Dit jaar speelt ook de 21 jarige Floor Bosman mee in de Medammecour. Ze kruipt in de rol van Tamara. Een complete metamorfose want acteren is compleet nieuw voor de operazangeres uit Kerkrade. Tamara zingt in de show samen met Ronnie (Joost Meijs) een duet waarvan de muziek geschreven is door Axel Lindelauf vóór Andrea Bocelli. De Italiaanse tekst is van Joost Meijs. Eén heuse wereldpremière op de Medammecour on Tour!

Al zeven jaar op rij trekt de Vasteloavendsrevue  Medammecour volle zalen door héél Limburg. In 2023 waardeerden bezoekers de voorstelling met een 9. Hoe kan het ook anders? Tal van artiesten uit de hele provincie treden in deze volledig Limburgse productie live voor het voetlicht. Ook bij de editie 2024 is er een topbezetting die met Ronnie, Sjonnie, Netteke, het Medammecour-orkest en ballet langs de Limburgse theaters touren om de klein(e) kunst van carnaval te presenteren.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram