Luister live

Dodelijk slachtoffer bij grote woningbrand in Landgraaf

2 maart 2024

Via: 045 online

LANDGRAAF – Een tragisch incident heeft zich zaterdagochtend voorgedaan in Landgraaf, waarbij een persoon het leven liet bij een brand in een woning. Volgens een woordvoerder van de brandweer was de man aan het klussen in het huis aan de Groenstraat toen de brand ontstond.

De brand brak uit rond 10 uur in de zolder van een hoekwoning aan de Groenstraat. Omstanders zagen gedurende de brand kortstondig een man uit een zolderraam hangen, waarna hij uit het zicht verdween.

Nadat de brandweer de vlammen had geblust, werd het levenloze lichaam van de man aangetroffen. Door de instabiliteit van de zijgevel van de woning werd de berging van het lichaam bemoeilijkt, wat om 13 uur nog niet was voltooid. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven door de politie, die samen met de forensische opsporingsdienst de oorzaak en toedracht van de brand onderzoekt.

De brandweer schaalde snel op naar een middelbrand nadat zij waren gewaarschuwd. Een traumateam, dat per helikopter arriveerde, bood hulp. Enexis werd ingeschakeld om de stroom in het gebied af te sluiten. De exacte omstandigheden van het incident worden nog onderzocht.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram