Luister live

Drie verdachten schietincident Schildstraat in Brunssum aangehouden

23 april 2024

Via: 045online

BRUNSSUM – Op de Schildstraat in Brunssum escaleerde afgelopen zondag een schietincident, waarbij een man gewond raakte. Na een intensief onderzoek heeft de politie drie verdachten in verband met het incident gearresteerd.

Direct na de melding, omstreeks 01:30 uur, troffen politieagenten een gewonde man aan op straat. De man werd onmiddellijk naar het ziekenhuis vervoerd. Het rechercheteam startte onmiddellijk een uitgebreid onderzoek om de omstandigheden rond het incident te achterhalen.

Op vrijdag 19 april resulteerde het onderzoek in de arrestatie van drie verdachten. De verdachten, twee mannen van 35 jaar en een man van 31 jaar oud, zijn allen afkomstig uit Heerlen. Eén van de 35-jarige mannen bevindt zich momenteel in hechtenis op het politiebureau, terwijl de andere 35-jarige man en de 31-jarige man in Spanje zijn aangehouden. Zij zullen binnenkort worden overgedragen aan de Nederlandse autoriteiten.

Hoewel er al arrestaties zijn verricht, blijft het onderzoek naar het schietincident in volle gang. De politie roept getuigen op om zich te melden met eventuele informatie die kan helpen bij het onderzoek.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram