Luister live

Emile Roemer te gast in podcast 'Groeten uit het Land van Cuijk

28 augustus 2024

 

Emile Roemer, geboren op 24 augustus 1962 in Boxmeer en opgegroeid in dezelfde regio, is een van de bekendste namen in de landelijke politiek. Zijn indrukwekkende loopbaan omvat rollen als onderwijzer, gemeenteraadslid, wethouder, locoburgemeester, Tweede Kamerlid, fractievoorzitter, en waarnemend burgemeester van Heerlen en Alkmaar. Sinds december 2021 vervult Roemer de functie van Gouverneur (Commissaris van de Koning) van de provincie Limburg.

In de podcast Groeten uit het Land van Cuijk, een initiatief van Visit Land van Cuijk, mocht Roemer daarom niet ontbreken. In deze serie worden bekende en bijzondere personen met een band met de gemeente Land van Cuijk geïnterviewd. Corné Kremers heeft al met tal van bekende personen gesproken die hier geboren en getogen zijn, hier zijn komen wonen, of op een andere manier verbonden zijn met de gemeente of een van de 33 kernen in de regio. De technische ondersteuning voor de opnames wordt verzorgd door Thijs van den Heuvel.

De podcast Groeten uit het Land van Cuijk is te beluisteren via alle bekende podcastplatforms, waaronder Spotify en Apple Podcasts. Door te abonneren of te volgen, krijgt u automatisch een melding wanneer een nieuwe aflevering beschikbaar is.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram