Luister live

Emma Kok ontroert ook publiek in Düsseldorf met duet met Helene Fischer

5 december 2023

Dit weekend schitterde Emma Kok, de 15-jarige zangeres uit Kerkrade, op het podium in Düsseldorf tijdens een speciaal ‘Atemlos’ optreden met de Duitse superster Helene Fischer. Het publiek werd niet alleen muzikaal verwend, maar ook emotioneel geraakt toen Emma samen met Fischer het nummer “Voilà” ten gehore bracht.

Het bijzondere moment kwam tot stand nadat Helene Fischer persoonlijk Emma uitnodigde om dit bekende nummer, oorspronkelijk van de Franstalige Barbara Pravi, in duet te zingen. Fischer, die eerder dit jaar een concert gaf in het Gelredome in Arnhem, was onder de indruk van Emma’s optreden tijdens de zomerconcerten van André Rieu op het Vrijthof.

Emma deelde haar opwinding na afloop van het optreden:

''Het was zo gaaf. Tijdens de opnamen traden er ook andere wereldsterren op zoals Emeli Sandé, The Simple Minds en Loreen, tweevoudig winnares van het Eurovisie Songfestival.''

Het tv-optreden in de Helene Fischer show wordt uitgezonden op maandag 25 december om 20.15 uur op de Duitse zender ZDF. Emma Kok, die sinds deze zomer te gast is bij de concerten van André Rieu, zal volgend jaar de wereld overvliegen tijdens Rieu’s wereldtournee, begeleid door haar moeder Natalie Kok.

Via: 045Online

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram