Luister live

Emma special guest bij André Rieu

7 juli 2023

Een opmerkelijke toevoeging aan het spectaculaire Vrijthofconcert van André Rieu verraste het publiek op donderdagavond. Naast het befaamde Johann Strauss Orkest stond namelijk de getalenteerde jonge Kerkraadse zangeres Emma Kok op het podium. Emma, tevens winnares van The Voice Kids, betrad vol trots de planken en noemde de ervaring “onwerkelijk”.

Met een publiek van ongeveer 12.000 toeschouwers was het Vrijthof gevuld met enthousiaste fans, die zich verheugden op een avond vol muzikaal spektakel. Het was de eerste van een reeks van twaalf adembenemende concerten die op het beroemde plein in Maastricht zullen plaatsvinden. Deze traditie, waarbij André Rieu al 17 jaar lang het Vrijthof betovert met zijn muziek, trekt jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld.

Terwijl de concertreeks van start ging, vertelde Pierre Rieu, de zoon van André en verantwoordelijk voor de logistiek van dit grootschalige project, dat het publiek iets “heel groots” te wachten stond. En inderdaad, de aanwezigheid van de getalenteerde Emma Kok op het podium voegde een extra dosis magie toe aan de avond.

Naast haar optreden op donderdagavond, zal Emma ook vrijdag het publiek betoveren met haar betoverende stem. Het is duidelijk dat de jonge zangeres haar talent en succesvolle carrière verder ontwikkelt, nadat ze de harten van het publiek had gestolen tijdens haar overwinning in The Voice Kids.

De Vrijthofconcerten van André Rieu zijn niet alleen een muzikaal spektakel, maar ook een cultureel hoogtepunt waar zowel lokale inwoners als internationale bezoekers naar uitkijken. Met de toevoeging van Emma Kok aan het programma, beloven deze concerten weer een onvergetelijke ervaring te worden. Het is een unieke gelegenheid voor het publiek om te genieten van de betoverende klanken van André Rieu en de buitengewone vocale talenten van Emma Kok.

De komende avonden op het Vrijthof zullen ongetwijfeld gevuld zijn met magische momenten en emotionele muzikale hoogtepunten. Muziekliefhebbers uit alle hoeken van de wereld kunnen zich gelukkig prijzen dat ze getuige zijn van dit grandioze evenement, waar de kracht van muziek mensen verbindt en vreugde verspreidt.

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram