Luister live

Emma Kok verheugd over deelname aan 'Disney in Concert' in Ziggo Dome

20 augustus 2024

 

Zangeres Emma kon haar enthousiasme niet verbergen toen ze werd gevraagd deel te nemen aan 'Disney in Concert' in de Ziggo Dome. "Ik twijfelde geen seconde! De muziek is zo ontzettend magisch en elk lied heeft een verhaal. En dan de combinatie met de legendarische filmbeelden en een groot live orkest in de Ziggo Dome… daar heb ik maar één woord voor: MAGISCH," aldus Emma.

Na het succes van de vier uitverkochte shows van 'Disney 100 in Concert' afgelopen jaar, keert de magie terug op 4 januari 2025 in de Ziggo Dome. Het thema van dit jaar is Believe in Magic, en ook deze keer worden de concerten gehouden in de kerstvakantie. Bezoekers kunnen zich verheugen op een avond vol betoverende Disney-momenten, met iconische hits uit films zoals The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Aladdin, Encanto, en vele andere geliefde titels. Ook de werelden van Pixar en Marvel krijgen een prominente plek in de show.

Disney in Concert: Een magische belevenis

'Disney in Concert' brengt de meest geliefde filmscènes van Disney tot leven. De grootste hits uit het omvangrijke Disney-repertoire worden gezongen door verschillende stersolisten, waaronder Vajèn van den Bosch, en begeleid door The New Symphonics orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. De iconische filmscènes worden vertoond op een groot scherm, wat de bezoekers meeneemt in de magische wereld van Disney.

De concerten vinden plaats op zaterdag 4 januari 2025, om 15:30 en 19:30 uur in de Ziggo Dome. Voor meer informatie en tickets, bezoek www.disneyinconcert.nl.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram