Luister live

Explosieschade aan woning in Kerkrade Gracht mogelijk door vuurwerkbom

13 november 2023

In de wijk Gracht heeft zich rond 2.00 uur op 13 november een incident voorgedaan waarbij geen gewonden zijn gevallen, maar er wel schade is ontstaan aan de voorkant van een woning, zo meldt de politie op X (voormalig Twitter).

De politie vermoedt dat het incident, dat in de vroege ochtend plaatsvond, mogelijk het gevolg is van een vuurwerkbom. Hoewel er geen slachtoffers te betreuren zijn, wordt de schade aan de woning momenteel onderzocht door de autoriteiten. De betreffende woning heeft schade aan de voorkant opgelopen. Het exacte schadebedrag en de aard van de schade worden momenteel door de politie geïnventariseerd.

Bewoners en omwonenden worden aangemoedigd om samen te werken met de autoriteiten en eventuele relevante informatie te delen die kan bijdragen aan het onderzoek. De politie zal naar verwachting in de komende dagen verdere updates verstrekken naarmate het onderzoek vordert.

Het officiele bericht van de Politie Eenheid Limburg luidt:
'' Op de Sint Eugeniusstraat in Kerkrade is deze nacht een explosie geweest bij een woning. Hier zijn geen gewonden bij gevallen, maar er is wel schade aan de voorkant van de woning. De knal is mogelijk veroorzaakt door een vuurwerkbom. Onderzoek ter plaatse is opgestart.''

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram