Luister live

FC Kerkrade-West verlengt contract hoofdtrainer Paul van Putten

30 november 2023

Met groot enthousiasme maakt FC Kerkrade-West bekend dat hoofdtrainer Paul van Putten zijn contract met de club heeft verlengd. Hij zal ook in het seizoen 2024-2025 aan het roer staan van het eerste elftal.

Paul van Putten, die sinds dit seizoen met succes de leiding heeft over ons eerste elftal, blijft hiermee een cruciale rol spelen in de ontwikkeling en prestaties van de club. Onder zijn leiding heeft het team aanzienlijke vooruitgang geboekt, wat heeft geresulteerd in zowel sportieve successen als een sterkere teamgeest.

"Paul heeft bewezen een uitstekende leider en motivator te zijn, zowel op het veld als daarbuiten. Zijn expertise, ervaring en toewijding aan de club zijn van onschatbare waarde," aldus Patrick Somers, voorzitter van FC Kerkrade-West. "Wij zijn verheugd dat hij zijn reis met ons voortzet en kijken uit naar de successen die we samen zullen behalen in zowel dit alsook het komende seizoen."

Paul van Putten zelf is ook enthousiast over de voortzetting van zijn werk bij FC Kerkrade-West: "Ik voel me zeer verbonden met deze club en zijn ambities. Het is een eer om deel uit te maken van deze gemeenschap en ik ben opgetogen om door te gaan met het bouwen aan een sterke en competitieve toekomst voor het team."

Met deze verlenging toont FC Kerkrade-West haar vertrouwen in Paul van Putten en haar toewijding aan een stabiele en succesvolle toekomst. De club kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking en wenst Paul en het team het allerbeste voor de rest van dit seizoen en vooral ook het komende seizoen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram