Luister live

Grote opening van het nieuwe restaurant Silmo in Brunssum

23 april 2024
Op dinsdag 16 april was het dan eindelijk zover: de grand opening van Azian Fusion Restaurant Silmo in Brunssum. Een avond waarbij entertainment, goed gezelschap en culinaire verwennerij centraal stonden. De sfeer van de avond paste perfect bij het moderne chique imago van het restaurant. De avond trapte af met de relaxte deuntjes van een DJ, die de zaal vulde met loungemuziek. Bij binnenkomst werden gasten verwelkomd door een elegante Aziatische Geisha, wat meteen de toon zette voor de exotische ervaring die volgde.
© The Marketingboutique
Gedurende de avond werden gasten getrakteerd op live optredens van een saxofonist, die op harmonieuze wijze samenspeelde met de beats van de DJ. Halverwege de avond werden de aanwezigen verwend met een speciale toespraak van niemand minder dan de beroemde illusionist: Hans Kazan.
© The Marketingboutique
Het personeel en de Geisha stonden gedurende de hele avond paraat om de gasten te voorzien van heerlijke culinaire hoogstandjes en verse cocktails. En last but not least, als knallend einde werd de avond afgesloten met een betoverende Aziatische vuurshow, die dankzij de stortbui buiten alleen maar specialer werd.
© The Marketingboutique
Al met al was de opening van Restaurant Silmo een avond om te niet snel te vergeten, waarbij alle zintuigen werden geprikkeld en gasten werden ondergedompeld in een wereld van smaakvolle verfijning en vermakelijk entertainment.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram