Luister live

Heeft u hét idee om Heerlen te verbeteren? Doe mee!

30 april 2024

Via: 045online

HEERLEN – In het stadhuis van Heerlen wordt op dinsdagavond 4 juni een ideeënmarkt gehouden. Dit gebeurt op initiatief van de gemeenteraad. Iedereen met een idee om de stad te verbeteren is van harte welkom om mee te doen.

De ideeënmarkt is bedoeld om inwoners van Heerlen meer bij de politiek te betrekken en om hun kennis en invloed beter in te zetten. De markt is niet bedoeld voor ideeën met een commercieel belang en de ideeën moeten direct ten goede komen aan de Heerlense samenleving.

Hoe gaat de markt in zijn werk?

Iedere deelnemer krijgt een marktkraampje om zijn of haar idee te presenteren en mensen hier enthousiast voor te maken. Dit gebeurt in de hal van het stadhuis. De raadsleden en andere bezoekers lopen langs de kramen en gaan in gesprek met de deelnemers.
Na afloop worden alle ingediende ideeën besproken door de raadsleden. Dan wordt ook duidelijk of en op welke manier de ideeën een vervolg krijgen.

Aanmelden vóór 20 mei

Het aanmeldformulier vindt u op heerlen.nl/ideeenmarkt. Stuur het ingevulde formulier terug naar idee@heerlen.nl of stuur het per post naar Gemeente Heerlen, afdeling Griffie, Postbus 6400 AA, Heerlen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram