Luister live

Heerlense Highland Games: Traditionele Schotse Spelen komen tot leven op Bekkerveld

14 mei 2024

Op zaterdag aanstaande wordt het Bekkerveld in Heerlen het decor voor de derde editie van de Heerlense Highland Games. Dit evenement draait om Schotse spellen, waar zowel deelnemers als toeschouwers kunnen genieten van een gevarieerd programma.

De Heerlense Highland Games bieden de mogelijkheid om de sfeer van Schotland en Heerlen te ontdekken, met diverse lokale marktkraampjes, oude ambachten om te bewonderen, livemuziek en uitdagende Schotse spelletjes verzorgd door de Puzzelprins. Ook de Coriovallum pipe band zal aanwezig zijn om het evenement muzikaal aan te vullen.

Voor de jeugd tussen 5 en 17 jaar is er een speciaal programma samengesteld, met onder andere een gratis jeugdcompetitie, een schminkkraam en springkussens, waardoor het evenement een geweldige dag belooft te worden voor het hele gezin.

Wat de Heerlense Highland Games extra bijzonder maakt, is dat ze volledig worden georganiseerd door een groep enthousiaste young professionals. Met hun inzet en creativiteit bieden zij niet alleen een onvergetelijke dag voor alle bezoekers, maar doen zij ook waardevolle werkervaring op in een dynamische en gezellige omgeving.

Voor meer informatie over het programma en de activiteiten kunt u terecht op de website van de Heerlense Highland Games: https://heerlensehighlandgames.nl/

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram