Luister live

Het Leger des Heils in Landgraaf start met het initiatief: “Samen eten smaakt beter.”

7 november 2023

In het gebouw links naast de OLV der Christenenkerk in de wijk Nieuwenhagen in Landgraaf (Heigank 1), zal elke 2e en 4e donderdag van de maand een 3 gangen menu worden aangeboden voor de mensen uit de wijk. Er wordt om 17.30 uur gegeten, met een inloop vanaf 17.00 uur. Op 23 november start het.

Initiatiefnemer Aalt Fikse van het Leger des Heils; “Eten brengt mensen dichter tot elkaar. En samen eten is ook een stuk gezelliger en leuker. Vandaar ‘Samen eten smaakt beter’. Het is voor eenieder, jong en oud. Het gaat ook niet om rijk of arm, maar een gezellig samenzijn, waar iedereen geaccepteerd wordt zoals hij of zij is. Bij het Leger des Heils mag je jezelf zijn. Het is ook voor alle leeftijden.”

Fikse geeft aan dat inschrijving niet nodig is. Dit om de drempel zo laag mogelijk te houden. De maaltijden worden in de maanden november en december gratis aangeboden.

Op de vraag op hoeveel mensen wordt gerekend antwoordt Fikse; “Dat is heel spannend. Het kan er 1 zijn of 30. We houden wel van een uitdaging. We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij deze mooie avontuur. Het kan ook maar zo zijn dat hier een buurthuiskamer uit voortkomt waar mensen ook door de weeks terecht kunnen voor een kop koffie.”

 

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram