Luister live

Het Meral Polat Trio in Theater Heerlen

25 april 2023

Zangeres Meral Polat presenteert met haar gelijknamige trio hun gloedvolle debuutalbum Ez Kî Me (Wie ben ik?) met een concerttour door Nederland.
Op 28 april spelen ze in Theater Heerlen.

Een gitaar, keyboard en piano, een drumkit en een stem; met een eenvoudige set-up maakt het Meral Polat Trio een reis van Anatolische-volksmuziek naar protest-mountain blues; Koerdische soulmuziek, van oost naar west en terug.
Het album ontving inmiddels vele lovende reacties in de pers en is opgenomen in diverse internationale charts. Binnen enkele weken had het online al meer dan 100.000 luisteraars bereikt en staan er ook buitenlandse optredens op de rol.
Meral Polat is naast zangeres actrice en theatermaakster, onder andere bekend van De Luizenmoeder en de VPRO serie Lampje.

Meral Polat Trio neemt je mee op een reis langs hedendaagse Anatolische folk, Koerdische klanken en de wortels van de blues. Aards, hoopvol en zielsnijdend.
Met gedichten uit de poëtische nalatenschap van Meral's vader Ali Ihsan Polat, onderneemt het trio een zoektocht en vertolken ze de liefde, vitaliteit en melancholie van het hart. Ez kî Me vertelt universele verhalen die een nieuwe betekenis krijgen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram