Luister live

Dit jaar geen uitzending carnavalsoptocht Hoensbroek op RTV Parkstad

29 januari 2018

Al meer dan 10 jaar heeft RTV Parkstad de opname en uitzending van de carnavalsoptocht van Hoensbroek verzorgd. Daarbij werd altijd een groot deel gesponsord door RTV Parkstad en het grootste deel wordt betaalbaar gesteld door de gemeente Heerlen in de vorm van subsidie.
Vorig jaar heeft RTV Parkstad aangegeven vanaf 2018 niet langer als sponsor op te zullen treden. De reden hiervan was dat er geen enkele tegenprestatie was voor het bedrag dat RTV Parkstad jaarlijks sponsorde.

RTV Parkstad heeft zich weliswaar bereid verklaard om het bedrag voor opname en uitzending in 2018 dusdanig aan te passen, dat er slechts een zeer gering bedrag (EUR 250,-) met eigen middelen betaald zou moeten worden door het Optochtcomite/CCH/SHC. Met andere woorden: RTV Parkstad heeft zich wederom bereid verklaard om alsnog een groot deel te sponsoren, doch dit bleek spijtig genoeg niet voldoende te zijn om ook dit jaar weer de optocht uit te zenden op  RTV Parkstad.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het Optochtcomite Hoensbroek of het CCH.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram