Luister live

Heren van de Weekendclub stappen in de politiek.

1 april 2019

 

De heren van het vrijdagavondprogramma "de Weekendclub" stappen in de politiek: "Voor méér weekend!"

"We hebben besloten om na de petitie tegen hogere parkeerkosten bij ziekenhuizen onze carrière een andere wending te geven en richten samen een eigen politieke partij op."

Dat heeft Duncan Vrösch gisteravond verklaard op een persconferentie. Bij eerdere interviews wilden Mick Hummel en Colin Vos niks kwijt over dit nieuws, maar nu sprak Stijn Iding van de Weekendclubredactie per ongeluk zijn mond voorbij na een avondje stappen bij café Brakke in Heerlen. Hun streven is eenvoudig: Parkstad en omgeving leuker maken. En dit wil de partij bereiken door de maandag bij het weekend te trekken. Hiermee zou het weekend (alleen in de regio Parkstad) voortaan dus 3 dagen duren in plaats van 2.

Ze trekken naar de kiezer met deze slogan: Meer weekend!

Partijcongres

Het startschot van de campagne is daarmee gegeven. Iedere vrijdagavond tussen 6 & 8 zullen de heren Campagne voeren via de regionale zender RTV Parkstad. Verder organiseren lijsttrekkers Mick en Colin een heus partijcongres vanavond in Heerlen. Entree is gratis en luisteraars zijn van harte uitgenodigd.

Gesprekken lopen

Buiten Mick, Duncan, Colin en Stijn zullen ook andere bekende namen te vinden zijn op de Lijst Weekendclub. Gesprekken zijn volop gaande met onder andere Takkie van Demi-sec, Miss Patty Pam-Pam, Lex Nelissen, Henk Hover, Henk van Baren, en vele anderen.

Timing

Dat er net provinciale staten verkiezingen zijn geweest, en er binnenkort geen nieuwe verkiezingen op de planning staan is volgens Mick en Colin geen probleem.

"Gewoon lekker lang campagne voeren, dan komt het vanzelf wel een keer goed."

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram