Luister live

In de wijken Vrieheide en De Dem zijn sinds een tijdje twee buurtconciërges aan de slag

14 december 2023

In de wijken Vrieheide en De Dem zijn sinds een tijdje twee buurtconciërges aan de slag. Giesela Mols en Kim Hooiveld lopen of fietsen op verschillende dagen in de week door de buurt. Ze zijn te herkennen aan de speciale blauwe kleding met als opschrift BUURTCONCIËRGE HEERLEN.

De buurtconciërges zijn er vooral om de kwaliteit van de openbare ruimte in de gaten te houden. Ligt er zwerfafval, overwoekert onkruid de stoepen, of zijn er dingen waardoor de buurt er steeds minder mooi uitziet? Met al deze vragen kunnen bewoners bij hen terecht. Als bewoners vragen hebben over de gemeente of een andere organisatie kunnen de buurtconciërges hen op de juiste manier doorverwijzen.

Wethouder Marco Peters van Beheer en Onderhoud: “We werken hard aan het verbeteren van het onderhoud van de directe leefomgeving van onze inwoners. Een vertrouwd gezicht en korte lijntjes kunnen daaraan bijdragen. Ik hoop daarom dat de inwoners van Vrieheide en De Dem de buurtconciërges weten te vinden. Samenwerken op het gebied van alles wat te maken heeft met de openbare ruimte. Als we dat doen gaan de buurten er alleen maar beter gaan uitzien.”

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram