Luister live

In het weekend van 4 en 5 mei bussen in plaats van treinen tussen Heerlen en Sittard

2 mei 2024

ProRail werkt vanaf zaterdag 4 mei t/m zondag 5 mei aan het spoor. Door deze werkzaamheden kan de RS15 tussen Sittard en Heerlen niet rijden. Er worden bussen ingezet. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

 

Stop- en snelbussen

In het weekend van 4 en 5 mei kan de RS15 tussen Heerlen en Sittard niet rijden vanwege werkzaamheden aan het spoor. Ook de NS intercity tussen Heerlen en Sittard rijdt niet. Reizigers kunnen gebruikmaken van stop- en snelbussen tussen Heerlen en Sittard. De stopbussen stoppen in Heerlen, Hoensbroek, Nuth, Schinnen, Spaubeek, Geleen-Oost en Sittard.

 

Reizen met treinvervangend vervoer
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig, zoals een betaalpas of OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

 

Langere reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Maastricht of Sittard.

 

Informatie voor reizigers
Arriva informeert reizigers over de gevolgen van deze werkzaamheden voor hun treinrit via de informatieschermen in de treinen, via de website van Arriva, via posters op de stations en via berichten op social media.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram