Luister live

Jonge aspirant-DJ Elena te gast bij Arno Krijnen verteld over haar passie en uitdaging

16 augustus 2024
Door: 
Redactie

Tijdens het radioprogramma van Arno Krijnen op RTV Parkstad had de presentator vandaag een bijzondere gast: de bijna zevenjarige Elena. De jonge meid, die momenteel 6 is (maar er snel aan toevoegt binnenkort jarig te zijn), kwam naar de studio om te leren hoe het er in een radiostudio aan toe gaat. Haar grote droom is namelijk om later zelf radio-dj te worden.

Elena nog wat nerveus voor het interview dat op punt van beginnen staat - RTV Parkstad

In het interview vertelde Elena enthousiast over zichzelf, haar school, en haar passie voor muziek. Ze verraste door te delen dat hardstyle haar favoriete muziekgenre is, omdat het haar rustig maakt. Arno Krijnen kon een glimlach niet onderdrukken bij deze bijzondere keuze, omdat hardstyle hem juist een tegenovergesteld effect geeft.

Wat Elena's verhaal nog indrukwekkender maakt, is dat ze sinds haar geboorte blind is. Zo licht haar vader toe ''Elena leid sinds haar geboorte aan Septo Optische Dysplasie''. Septo Optische Dysplasie (SOD) is een aangeboren aandoening. Bij de meeste mensen is er iets aan de hand met de hersenen, hypofyse en/of oogzenuwen. De klachten verschillen van persoon tot persoon.

Elena met haar ouders tijdens het interview - RTV Parkstad

Toch laat ze zich hierdoor niet tegenhouden in het nastreven van haar droom. Zo breid ze haar netwerk gauw uit door een bezoek te brengen bij onze eigen radio dj Roger Schepers. Roger Schepers is al geruime tijd radio dj bij RTV Parkstad en kampt net als Elena met blindheid. Tijdens haar bezoek vanmorgen overhandigde Elena een persoonlijke brief, speciaal geschreven in braille, gericht aan Roger Schepers. De inhoud van de brief blijft nog even geheim, want veel wilt ze niet vertellen over de brief.

De jonge aspirant-dj heeft al beloofd nog eens terug te komen voor een vervolginterview. Het team van RTV Parkstad kijkt vol verwachting naar Elena's toekomstige ontwikkelingen en hoopt haar in de toekomst als collega te mogen verwelkomen. Het interview is hieronder terug te vinden!

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495

Social media

Belangrijk

RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram