Luister live

Kerkradersteenweg en de Hammolenweg van 13 tot 31 mei gesloten voor groot onderhoud

10 mei 2024

Via: 045online

KERKRADE – Vanaf maandag 13 mei tot en met vrijdag 31 mei zullen de Kerkradersteenweg en de Hammolenweg in het centrum van Kerkrade volledig afgesloten zijn voor verkeer. Deze afsluitingen zijn nodig vanwege gepland groot onderhoud aan beide wegen. Tijdens deze periode wordt het asfalt vervangen en worden er nieuwe stoplichten geïnstalleerd op de kruising van de Kerkradersteenweg en de Hammolenweg.

Verkeersdeelnemers die het centrum willen bereiken, worden geadviseerd de aangegeven omleidingsroutes te volgen, die duidelijk worden aangegeven met verkeersborden. Houd er rekening mee dat deze omleidingen tot 30 minuten extra reistijd kunnen veroorzaken.

Het werk aan de wegen wordt naar verwachting op 1 juni afgerond. De exacte planning kan echter nog veranderen afhankelijk van omstandigheden zoals slecht weer dat het werk belemmert.

Voor gedetailleerde informatie over alternatieve routes en actuele verkeersinformatie, kunnen weggebruikers het meldingssysteem voor wegverkeergegevens, genaamd Melvin, raadplegen. Melvin biedt een overzicht van alle werkzaamheden, wegafsluitingen en omleidingen in Kerkrade gedurende deze periode.

De gemeente Kerkrade verontschuldigt zich voor eventueel ongemak dat deze tijdelijke wegafsluitingen met zich mee kunnen brengen en bedankt iedereen voor hun begrip en medewerking tijdens deze noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram