Luister live

Kerstconcert Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen brengt feestelijke Kerstsfeer

21 november 2023

Op zondagmiddag 17 december organiseert Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen voor de tweede keer het Nieuwenhaags kerstconcert in de Harmoniezaal aan het Sun-Plein in Nieuwenhagen.

De Harmoniezaal, feestelijk versierd in kerstsferen, zal het podium zijn voor een muzikale ervaring onder leiding van dirigent Samuel Aguirre. Het repertoire omvat veel bekende kersthits en -melodieën, die het publiek in een opgewekte kerststemming zullen brengen. Het programma krijgt een extra dimensie door de bijdragen van zangeres Dyanne Sleijpen, zanger/entertainer Geralt van Gemert, en zelfs de Kerstman.

Dyanne Sleijpen neemt het publiek op haar eigen ludieke en humorvolle wijze mee door het programma, waardoor de bezoekers op een unieke manier kunnen genieten van het kerstconcert.

Het evenement vangt aan om 14:00 uur, waarbij de zaal toegankelijk is vanaf 13:30 uur. De entree voor dit feestelijke kerstconcert bedraagt 10 euro, inclusief een kop koffie/thee en een zelfgebakken wafel. Een gelegenheid voor muziekliefhebbers en gezinnen om samen van de kerstsfeer te genieten en zich onder te dompelen in een middag vol muziek en vermaak.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram