Luister live

Kowrenne Gebrook zoekt nieuwe ‘koeien’

5 december 2023

Traditioneel wordt carnaval in Hoensbroek afgetrapt met het Kowrenne op de Markt. Het Kowrenne vindt plaats op donderdag 8 februari op de markt in Hoensbroek. De avond start om 18.11 uur met het Jeugdkowrenne en aansluitend zal de volwasseneditie van het Kowrenne plaatsvinden. Gedurende de avond zijn er optredens van Danny Pouwels en Anderkovver XXS.

Ondanks het regenachtige weer van de afgelopen dagen staan de koeien nu alweer te trappelen van ongeduld om de “wei” in te mogen. Voor het Kowrenne zoeken de Oud-prinsen van het CCH nog nieuwe deelnemers.

Lijkt het jou leuk om met een groep vrienden of bekenden deel te nemen aan het Kowrenne, meld je dan. Dit kan door iemand van de oud-prinsen aan te spreken, via een mail aan secretariaat@cch-gebrook.nl of een berichtje via social media. Heb je niet direct iemand of een groep om samen mee te loeien? Meld je dan toch, wellicht kunnen we je in contact brengen met andere enthousiastelingen. Tevens staat de wagenbouwcommissie klaar om jullie met raad en eventueel ook met daad bij te staan bij het maken van jullie koe. Kijk naar de promovideo over het Kowrenne om meer te weten te komen over het Kowrenne.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram