Luister live

Laatste kans: meld je aan om de Beste Artiest van Heerlen 2023 te worden

23 november 2023

Op zaterdag 16 december maakt een vakjury de winnaar bekend van de talentenjacht ‘Beste Artiest van Heerlen 2023’. SCHUNCK reikt deze prijs voor de derde keer uit. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, specialiteit of samenstelling.

Muzikanten, zangers en dansers hebben nog tot en met 30 november om zich individueel of in groepsverband op te geven voor de Beste Artiest van Heerlen 2023. De prijs wordt uitgereikt tijdens de SCHUNCK Winterconcerten in het Glaspaleis in Heerlen. De winnaar mag de titel een heel jaar dragen.

Leuke prijzen te winnen
De winnaar gaat er niet alleen met de eer vandoor, maar wint ook vijf muziek- of danslessen naar keuze bij SCHUNCK Muziek en Dans. De tweede en derde plaats ontvangen respectievelijk twee en één losse les(sen) naar keuze. Voor muzieklessen geldt dat dit lessen zijn van twintig minuten. De winnaar krijgt de vijf lessen in de vorm van een 100-minutenkaart. Na de uitreiking mag de winnaar zijn of haar nummer ten gehore brengen of choreografie dansen op het hoofdpodium in de centrale hal van het Glaspaleis.

Winnaar Beste Artiest van Heerlen 2022
Nora Rhodes was de Beste Artiest van Heerlen 2022 en heeft dankzij haar winst haar eigen nummer ‘Fly Away’ opgenomen en uitgebracht.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram