Luister live

Laatste minuut gelijkmaker bezorgt VVV en Roda JC een punt in Limburgse derby

26 augustus 2024

 

In een wedstrijd die lange tijd weinig spectaculair was, leek Tim Braem de matchwinnaar te worden voor VVV-Venlo in de Limburgse derby tegen Roda JC. De jonge Venlonaar scoorde al vroeg in de wedstrijd, wat de thuisploeg op voorsprong bracht. Ondanks enkele speldenprikjes van beide teams bleef het lange tijd 1-0 in het voordeel van VVV.

Pas in de slotseconde van de wedstrijd werd de stand alsnog gelijkgetrokken. Roda-doelman Rody Bucker, die mee naar voren was gestuurd, zag zijn schot via de voet van ploeggenoot Jay Kruiver in het doel verdwijnen: 1-1. Daarmee eindigde de wedstrijd in dezelfde uitslag als de drie voorgaande ontmoetingen tussen de clubs.

In de ranglijst verandert er weinig. VVV-Venlo blijft op de zestiende plaats staan, terwijl Roda JC negentiende blijft. Volgende week speelt VVV uit tegen Helmond Sport, terwijl Roda JC thuis De Graafschap ontvangt.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram