Luister live

Line up White Thursday Kirchroa Tropical Edition bekend

8 februari 2024

De programmering van de White Thursday Kirchroa Tropical Edition 2024 is bekend! Wethouder Tim Weijers (Evenementen en Stadsmarketing) presenteert de namen van deze bijzondere editie van White Thursday: “Het is de organisatoren gelukt om klinkende namen te boeken. De line up bestaat uit FeestDJRuud, It All Started In The Nineties, Kirchroa Tropical and Friends, La Fuente en Vieze Asbak. Deze namen werden veel genoemd in onze poll die we op Instagram hebben gehouden onder de doelgroep, waarvoor we dit evenement als gemeente graag mogelijk maken,” aldus wethouder Weijers.

Resultaten uit poll verwerkt in programmering
Eerder werd bekend dat dit evenement op donderdag 28 maart zal plaatsvinden in de Rodahal. Dankzij de samenwerking tussen Kirchroa Tropical, poppodium de Nieuwe Nor en de Rodahal is er een mooi affiche met grote namen. Het evenement begint om 21.00 uur en is zoals altijd gratis. De programmering is gericht op 16+. Met de nieuwe locatie, het verschuiven van het tijdstip en deze ijzersterke programmering zijn alle ingrediënten aanwezig voor een succesvolle doorontwikkeling van dit evenement.

Met deze line up gaat Rodahal knallen
Op het affiche staan dit jaar namen die garant staan voor een spetterend dansfestijn. Inmiddels heeft It All Started In The Nineties op de meeste grote festivals in Nederland gestaan. Overal weten deze dj’s met hun House & Dance Classics, Hip-Hop en Happy Hardcore het publiek te bespelen met hun muzikale “trip down memory lane”.

FeestDJRuud brak door met “Gas op die lollie” en “Weekend” en draait sinds zijn come-back veel in discotheken en op festivals.

La Fuente speelde eerder op de jubileumeditie van White Thursday en keert terug naar Kerkrade met zijn typische eigen house-stijl en ongeëvenaard energieke podiumpresentatie. Vieze Asbak maakt met zijn populaire experimentele dance muziek de line up bijna compleet.

Natuurlijk ontbreken Kirchroa Tropical & Friends niet tijdens deze speciale editie van White Thursday. Jaimy Jurgen & Thies Jansch hebben met hun razend populaire Instagram account, bijbehorende gadgets én evenementen razendsnel een grote achterban opgebouwd onder de doelgroep van White Thursday. Ze nemen enkele lokaal bekende artiesten mee om samen de Rodahal op stelten te zetten!

Oorsprong White Thursday
In 2011 is de gemeente gestart met White Thursday in het kader van de toen lopende gemeentelijke campagne om het Glazen Huis van 3FM naar Kerkrade te halen. Het dance-event was zo’n succes dat besloten werd om het ook in de daaropvolgende jaren te laten plaatsvinden.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram