Luister live

Marcel van Kasteren nieuwe directeur-bestuurder van StartersCentrum Limburg

31 augustus 2023

De Raad van Commissarissen van de stichting StartersCentrum Limburg heeft Marcel van Kasteren (57) benoemd tot directeur-bestuurder van deze stichting. Hij volgt 1 oktober a.s. Harrie van Beers op die deze functie bijna 10 jaar heeft vervuld. Hij gaat dan met pensioen. Marcel van Kasteren is sinds 2003 als ondernemersadviseur werkzaam bij het StartersCentrum. In die functie blijft hij ook na 1 oktober deels actief. De functie van Directeur-bestuurder is namelijk een deeltijdfunctie. Hij gaat leiding geven aan dezeorganisatie waar 4 personen werkzaam zijn. Ook is hij verantwoordelijk voor de administratie en onderhoudt hij de contacten met gemeenten die subsidie verlenen alsmede met samenwerkingspartners zoals het UWV, Ondernemersklankbord Limburg en het Huis voor de Kunsten. Voorts vervult hij voor de Raad van Commissarissen de secretarisfunctie.

Marcel heeft in het verleden uiteenlopende ondernemersprojecten geleid. Ook was hij actief als zelfstandig ondernemer, hetgeen goed aansluit bij de taken van het StartersCentrum. Het StartersCentrum informeert, adviseert en begeleidt mensen die zelfstandig ondernemer willen worden. De voornaamste doelgroep zijn mensen met een uitkering of zonder inkomen. Jaarlijks zijn er meer dan 800 mensen die een beroep doen op het StartersCentrum. In 2022 werden bijna 2000 diensten afgenomen. De uitdaging voor de toekomst is de verdere doorontwikkeling als zelfstandige stichting in het publiek-private domein, die nog tot 2014 verbonden was aan de toenmalige Kamer van Koophandel Limburg.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram