Luister live

Nicole uit Hoensbroek wint 1 miljoen euro bij VriendenLoterij

8 augustus 2023
Wat een verrassing voor Nicole! Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 1 miljoen euro gewonnen. Nicole ontving de cheque uit handen van de VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes.
Nicole en haar man Mattias zijn compleet overdonderd wanneer zij de cheque in ontvangst nemen. Nicole reageert geëmotioneerd: ''Wat een ongelofelijk bedrag! Met dit bedrag kunnen we het hele huis laten verbouwen, alles is namelijk aan vervanging toe. We gaan ook op vakantie en rustig aan verder kijken wat we met de gewonnen prijs kunnen doen.

VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes overhandigt cheque van 1 miljoen euro aan Nicole en Mattias Foto: Jurgen Jacob Lodder


Win-win    

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen.

Nicole en Mattias winnen 1 miljoen euro bij de VriendenLoterij
Foto: Jurgen Jacob Lodder

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram