Luister live

Niemand alleen tijdens Dagen voor Alleengaanden! Een initiatief van ZijActief Limburg

5 februari 2024

Op donderdag 7, 14 en 21 maart 2024 organiseert ZijActief Limburg de Dagen voor Alleengaanden (DVA). Dat gebeurt op drie locaties verspreid in Limburg. De dagen zijn speciaal bedoeld voor vrouwen uit Limburg die alleen door het leven gaan. Lenie Waltmans, provinciaal bestuurslid van ZijActief Limburg: “We zijn één van de weinige organisaties die deze doelgroep samenbrengt. En we doen dit niet alleen voor onze eigen leden, maar nodigen ook niet-leden uit.”

“Als je alleen door het leven gaat, heb je vaak minder binding. Juist dat geeft ruimte om jezelf te ontplooien en nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom zijn deze dagen zo belangrijk: we helpen deze groep vrouwen om deze ruimte te nemen”, aldus Lenie Waltmans. ZijActief Limburg organiseert elk jaar de DVA.

De drie O’s
De ontmoetingsdagen bieden ontmoeting, ontspanning en ontplooiing. ZijActief noemt dit ook wel de ‘drie O’s’. Lenie Waltmans: “In ons programma zijn de drie O’s zoveel mogelijk geborgd. Dat houdt het gevarieerd. Deze keer neemt een spreker ons mee aan de hand van het gedrag van vogels: wat kunnen we van deze dieren leren? Daarna gaan we vogels kleien: deelnemers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. ’s Middags staat er een muziekoptreden op het programma. En natuurlijk is er volop gelegenheid om te ontmoeten!”

Kom erbij!
Alle alleengaande vrouwen, ongeacht leeftijd of achtergrond, lid of geen lid, zijn van harte welkom op donderdag 7 maart 2024 in Schimmert, donderdag 14 maart 2024 in Baexem of donderdag 21 maart 2024 in Oostrum. Meer informatie en aanmelden: www.zijactieflimburg.nl.

Over ZijActief Limburg
Met ruim 4000 leden in 57 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. ZijActief is er voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief Limburg staan samenwerken, ontmoeten, talent ontwikkelen en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door op zowel lokaal als provinciaal niveau gevarieerde, eigentijdse activiteiten en projecten en themabijeenkomsten te organiseren.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram