Luister live

Nieuwe boek van Wil Bekker uit Brunssum ''De Ultieme Doorbraak''

11 augustus 2023

Op vrijdag 11 augustus verschijnt het nieuwe boek 'De Ultieme Doorbraak - Waar een Wil is, is een weg'van Wil Bekker uit Brunssum. Hij neemt zijn lezer mee in zijn moeilijke jeugd en de hindernissen die hij moest nemen in zijn leven, maar ook hoe hij deze overwon. Deze biografie wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het autobiografische verhaal begint bij de moeilijke jeugd van Wil Bekker en vertelt over de hindernissen die hij moest nemen op zijn levenspad. Hij ontwikkelde het vermogen om met tegenslagen om te gaan en die om te buigen naar mogelijkheden. Tijdens zijn zoektocht deed hij inspiratie op, voor de keuzes die hij maakte in zijn leven. Hij leerde zijn hart te volgen en voor zijn dromen te gaan. Uiteindelijk leverde hem dit een voldoening op, die zijn leven verrijkte, maar waardoor hij ook mooie zakelijke successen boekte.

Door het schrijven van zijn verhaal, wil hij andere mensen inspireren om voor hun droom te gaan. Het verhaal geeft aan, dat niets onmogelijk is. 'Er is maar één geloof en dat is in jezelf.'

Wil Bekker is een gedreven persoon, die opgeven niet in zijn woordenboek heeft staan. Dit is deels uit nood geboren door zijn hectische en traumatische jeugd. Hij heeft leren overleven met als gevolg dat hij niet in belemmeringen denkt, maar in oplossingen. Wil heeft blijkbaar niet genoeg gehad aan één droom, maar had er meerdere nodig om steeds dichter bij zijn gevoel te komen. Om zijn dromen te realiseren was er wel regelmatig een flexibele instelling vereist, daarin zit dan ook zijn kracht. Door zijn inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen en het voorzien van trends, heeft hij de spijker steeds weer op de kop weten te slaan.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram