Luister live

Nieuwe exploitanten nemen Het Streeperkruis in Landgraaf onder hun hoede

15 januari 2024

Via:045Online

Partycentrum Het Streeperkruis aan de Streeperstraat in Landgraaf staat vanaf 1 maart onder leiding van nieuwe exploitanten. Jolanda Vonken, één van de kersverse exploitanten, heeft dit bekendgemaakt.

Jolanda Vonken en haar partner zijn geen onbekenden in de horecawereld van Landgraaf, aangezien ze al met succes horecagelegenheid Jolo’s elders in Landgraaf runnen. Vonken benadrukt dat Jolo’s onveranderd blijft en dat er geen ingrijpende veranderingen zullen plaatsvinden bij Het Streeperkruis.

''We kijken ernaar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan,'' voegt ze enthousiast toe.

VIDEO: Het Streeperkruis trok eerder de aandacht toen een projectontwikkelaar plannen had om op die locatie bijna 70 appartementen van ongeveer 50 vierkante meter te bouwen.

Het Streeperkruis trok eerder de aandacht toen een projectontwikkelaar plannen had om op die locatie bijna 70 appartementen van ongeveer 50 vierkante meter te bouwen. Dit voorstel werd echter afgewezen door de gemeente. De overname van Het Streeperkruis door Jolanda Vonken en haar partner werpt een nieuw licht op de toekomst van deze bekende feestlocatie in Landgraaf.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram