Luister live

Nieuwe kantine van FC Landgraaf in aanbouw

27 februari 2024

Bron: FC Landgraaf facebook

Op het sportcomplex van FC Landgraaf is een opwindende nieuwe fase aangebroken met de aanvang van de bouw van hun langverwachte kantine. De werkzaamheden, die dinsdag zijn gestart met enkele voorbereidende stappen, markeren het begin van een nieuw tijdperk voor de vereniging.

De huidige voetbalkantine aan de Heigank, die niet langer voldoet aan moderne standaarden, zal plaatsmaken voor een eigentijdse ontmoetingsruimte die de behoeften van spelers en supporters beter zal bedienen. Naast de constructie van de nieuwe kantine zullen ook de paden richting de kleedlokalen worden aangepast om de toegankelijkheid en functionaliteit van het sportcomplex te verbeteren.

Zodra de nieuwe kantine gereed is, staat de sloop van de oude kantine op de agenda. Met een geschatte duur van 17 weken voor de werkzaamheden, wordt er alles aan gedaan om het project vlot en volgens plan te laten verlopen.

Deze ontwikkelingen beloven niet alleen een moderner en gastvrijer onderkomen voor FC Landgraaf, maar ook een versterking van de algehele sportieve ervaring voor alle betrokkenen.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: [email protected]

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram