Luister live

Nieuwe padelbanen openen in voormalig kwantum pand Kerkrade

29 april 2024

 

The Padellers opent haar eerste padelclub in Kerkrade. 7 indoor padelbanen in de voormalige Kwantum aan de Roda boulevard

The Padellers opent op woensdag 1 mei de deuren van een nieuwe padelclub in Kerkrade. Deze nieuwe vestiging in de voormalige Kwantum is alweer de vierde padelclub van The Padellers in Limburg. In Geleen, Roermond en Eijsden liggen verspreid al 20 indoor padelbanen van The Padellers. Met de komst van 7 nieuwe indoor banen in Kerkrade verstevigt The Padellers haar positie als grootste aanbieder van padel in de provincie Limburg.

Sinds april 2021 is The Padellers bezig met de aanleg van padelbanen door heel Nederland. Het concept is geboren uit de rijzende vraag naar padel en is een initiatief van o.a. BN’er Bas Smit.

Een heel nieuw indoor padelcentrum

De voormalige Kwantum is flink vernieuwd aldus Bas Smit, mede-eigenaar van The Padellers. ‘We hebben een enorme verbouwing achter de rug met onder andere de bouw van een nieuwe horeca, kleedruimtes, een meeting room en natuurlijk 7 gloednieuwe padelbanen. Al zijn het er eigenlijk 8, want we hebben ook een mini-baan aangelegd speciaal voor kinderen. Dit is een uniek padelcentrum geworden op een prachtige plek in Kerkrade en daar zijn we heel trots op.’

Ervaar het zelf

Vanaf woensdag 1 mei is het mogelijk om één week lang gratis te padellen. Je kunt onder andere een padelbaan huren, padellessen volgen, competitie spelen, events organiseren en meedoen aan padeltoernooien. 

De padelbanen in Kerkrade zijn via de website van The Padellers te reserveren via het ‘Pay & Play’ principe. Dit biedt de mogelijkheid om te padellen zonder lidmaatschap.

The Padellers opent haar deuren op woensdag 1 mei en op woensdag 29 mei wordt de nieuwe padelclub officieel ingewijd met een feestelijke opening waar men zich voor kan inschrijven via de website. Hier kunnen deelnemers gratis meedoen aan een toernooi, een demowedstrijd van top-10 professionele padellers uit Nederland zien. Er is ook een DJ aanwezig.

RTV Parkstad

Contact met de studio

Whatsapp: 06 83 454 300Radiostudio: 045 5610 610TV-Redactie: tv@rtvparkstad.nl

Luister en kijk

Radio: 89,2 FM - 87,5, Kabel - Ziggo: 918
Televisie: Ziggo Kanaal 43 - KPN Kanaal 1495
RTV Parkstad. Alle rechten voorbehouden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram